torsdag 26. januar 2012

Velkommen 2012Ja, så sitter jeg her da, kommet greit igang med 2012.... Hva er så nytt, spennende og bedre med dette året så langt? Ingenting. Hva tror jeg kommer til å bli bedre etter hvert som dette året skrider fram? Ingenting, egentlig. Negativ? Jeg? Nei da! Det handler ganske enkelt om at jeg var ganske så fornøyd med 2011 også! Klart ting kan og bør bli bedre, men sånn i det store og hele blir det nok som før. Klart jeg skal bli et bedre medmenneske, en bedre mor, en bedre venn osv enn det jeg var i fjor, men det er jo noe som naturlig kommer ettersom vi lever vårt liv. Vi gjør oss erfaringer på godt og vondt, og de fleste er med på å styrke oss til å bli bedre skapninger...

 2012 blir en helt ny epoke i livet, til høsten har jeg bare skolebarn! Huff, jeg høres plutselig gammel ut! Det blir spennende å se hvordan knotten på 5 takler det, om han har lett for det eller om det blir knalltøff jobbing. Sitter jo med en viss erfaring etter å ha hatt to førsteklassinger tidligere, men dettte er jo så individuelt da. Men det går nok bare fint, tenker jeg. Og så setter jeg igang med mitt siste år som selvstendig næringsdrivende, tror jeg. Vi får se... "Se hva som skjer"! Hva skal jeg da finne på for no spennende? Barn! Det må bare bli noe med barn! Jeg elsker barn! Og noe kreativt, kanskje. Kreativt med barn.... Jo, det ønsker jeg!

 Her på Flatåsen finnes det jo ikke et eneste tilbud til de barna som ikke driver på med idrett. Hadde jeg hatt kapasitet, hadde jeg ikke hatt skjemaskrekk, hadde det ikke vært for....... ja, en god del faktorer, skulle jeg jammen starta fritidsklubb! Men etter å ha sittet med alt ansvaret selv i så mange år, vil jeg bare gå på jobb og så kunne gå hjem igjen etterpå. Ikke tenke jobb 24/7. Så om noen føler seg kallet til å sette igang, er jeg med! Jeg er nesten mer enn med :-)

Kypros.... Det gleder jeg meg til. Kjærlighetens øy.... Sammen mine sine.... Det må jo bare bli bra! Vi skal bare gjøre oss ferdige med vinteren og våren først! Greit å ha noe å se fram mot når det er kaldt, mørkt og vindfullt ute.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar