torsdag 2. desember 2010

God adventstid!

Ja, så e julestria over oss for alvor igjen. Skjønt, forbredelsene har jo pågått en god stund i heimen her da, men julegaver, julekalender, julekort... Men det har liksom vært så god tid - helt til nå. Det begyner å knipe skikkelig nå - tidsmessig...
Jeg velger meg desember... Da er barna så trivelige å få opp om morran, vi tenner masse lys, pakker inn gaver, lager julekort...
Men så var det dette med tid da...
Årets julekalender... Ikke så vakker, kanskje, men så må vi få plass til 72 gaver oxå da!

I helga dro mor sjøl på husmorferie til Hovedstaden. Det ble en kjempe tur ; "Julelatter" på Latter, lunch med Kjersti, som oxå tok oss med på omvisning på National Theatret. Vi fikk oxå se "Reisen til julestjernen" fra orkestergrava, før vi avsluttet med Stage Dolls på Rockefeller. Litt julegaveshopping fikk vi oxå med oss. Vi kom hjem første søndag i advent, og da bars det opp (eller Jon Ivar måtte opp) på loftet for å finne frem både julestjerner ( 5 i tallet ), adventstake og engler. Gardindene var ferdig til opphenging - heldigvis, så vi kom i mål år oxå.

Stjerna på kjøkkenet

I går var det julekonsert i Lademone kirke med mr. Tore Johansen og Randi Stene, en fin opplevelse. På fredag er det julebord, konsert med Beth Hart for husbonden på lørdag og mimmi og bestefar på middag søndag. Men før helga er over, skal vi oxå få med oss 3 bursdager!
På mandag kommer verdens beste Anne (gleder meg til konserten den 18. på Oppdal!), tirsdag blir knekkebrødbakedag til kosekvelden med 1. trinn på torsdag. Fredag står "Virginias brev" på programmet, familieforestilling på Trøndelag Teater, lørdag formiddag Olavshallen og "Julestemning". Lørdag kveld blir vi 21 til bords på Jonathan, før vi går i samlet flokk til Torstein Flaknes jubileumskonsert i Olavshallen. Søndag har vi faktisk INGENTING på programmet - så langt. Mandag blir det "Vårres jul" med selveste Hans Rotmo på scenen! Det gledes!!! Resten av den uka står i julebakstens tegn (ikke 7 sorter som i fjor nei!), før vi drar til Oppdal og "Stille julenatt" med Anne og Stephen Brandt Hansen den 18.
...og så blir det stille julekos resten av ventetiden - kanskje....
Levende lys i ventetiden...må ha det, bare må!

Litt engler må man ha....
Muffins stativ med snop, 23 stk, en til hver dag (den siste dagen kommer jo nissen med julestrømpe), kalender bok med 24 historier og lys som tennes hver dag i nedtellingstiden (vi venter ikke, vi teller ned)

...og flere engler....


E det rart at man elsker jula......?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar