onsdag 3. november 2010

Halloween

Ja, så var det klart for Halloween igjen da, til glede helst for de små...
...og så er det bare noen små uker igjen til julekalenderen skal være klar. Tenkte å begynne litt tidlig i år, så alt er innkjøpt, mangler bare "litt" innpakking. Så i går bestemte jeg meg for å begynne. MEN - da jeg hadde pakket inn 8 pakker til hver med div snop, var jeg oppe i totalt 24 pakker, men langt fra ferdig.Fant ut at om jeg skal gjøre det på denne måten, ender jeg opp med å pakke inn intet mindre enn 144 pakke - og det bare til julekalenderen. GALSKAP!

... derfor snuoperasjon total! Det blir 24 pakker på hver med en liten ting i (blir jo faktisk 72 pakker bare det)  + muffins-stativ med muffinsformer i forskjellige farger med snop oppi. Har nemlig funnet ut at det er plass til 24 muffins på et sånt stativ. Blir jo ikke så spennende dag for dag, siden det blir liggende løst oppi, men den andre kalenderen blir innpakket, så det får holde.

MEN hvordan julekalender kan jeg ordne da, som har plass og tåler vekten av 72 pakker?! Skal jeg lage en til hver? Tror faktisk jeg går for malte/pynta kleshengere, en til hver, med pakker hengende under. Ja, sånn blir det - om det fungerer i praksis så...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar