onsdag 30. juni 2010

Tja, hva skal man si..
Vi drar fra en sommer som ser omtrent sånn ut
til noe som ser sånn ut...

Været får man ikke gjort noe med, og det hjelper så lite å klage, men det er vanskelig å la være i disse tider. Forrige lørdag spilte 7åringen ScandiaCup i 9 kalde varmegrader, vind og regn. På søndag dro vi på hytta og de kunne så vidt ha på seg shorts og t-skjorte for første gang i år. 6åringen lurer på når det er sommer. Det er jo sommer nå da, egentlig. "Men hvorfor går vi ikke i shorts da?" Godt spørsmål!
Nå ligger koffertene til lufting før de skal ut å fly. Lukter ikke godt av nye kofferter assa! Så blir spørsmålet hva vi skal ha oppi dem da! Eller - hva vet jeg jo, men hvor mye er liksom litt værre. Hvor mye solkrem trenger 5 personer i 14 dager? Og hvor mange i hver faktor? Bedre med for mye enn for lite er noe jeg er kjent for å leve etter, så det blir vel sånn i år også. Resultatet blir somregel alt-for-mye :-)
Da krysser vi fingre og tær for noen dager med sol, i allefall uten regn og vind, sånn at vi kommer oss på sjøen og får fylt opp fryser`n til oldemor med litt fisk før vi drar dit vi garantert kan ha shorts og t-skjorte på.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar