mandag 15. mars 2010

Det snør, det snør - tiddeli bom...


Det snør, det snør - tiddel ibom, og ingen er her og brøyter den bort - tiddeli bom :-(  Klokka er nå over halv ett, og ingen brøytebil å høre eller se! Glad jeg er ferdig med tiden som "vognsjåfør" gitt, da hadde jeg vært sur da!

Nok ei helg er over, ei ny uke har begynt. Liker ikke mandager har jeg funnet ut etter mange års trening ;-) Men vi hadde ei kjempe-helg da, og det hjelper jo på. Hadde ei utrolig koslig feiring av Noahs 7 årsdag sammen familien på begge sider. Guttongen fikk både treningsdress med navnet sitt på, og et eller annet spill til PS3. Kake, gele og snop ble det også mer enn nok av, var faktisk igjen i dag også...
Jon Ivar og Thomas hadde gleden av å få se hvordan laptoppen min så ut på innsiden, May fikk tatt masse blider av buksa til Jon Ivar, ja, rett og slett ei innholdsrik helg.
Og ikke nok med alt dette, men Romøren hoppet i Kollen til stormende jubel (skulle bare mangle da, men man vet jo aldri!) og satte ny bakkerekord for ei lita stund, og til sist, men ikke minst RBK slo Molde, dette til stormende jubel både for trønder`n og møringen i huset!


Alle lysene på en gang gitt!

Jakob og bestefar shower litt

Noah i nydressen klar for skitur med onkel, tante og Kira

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar